Oroväckande pirr



Jag känner ett pirr i magen. Jag vill inte. Det är bara svårt och komplicerat. Det finns ingenting jag kan göra åt det mer än att strunta i det. Allt annat hade bara blivit svårt och jobbigt.

Men ett pirr är ändå ett pirr...



Gjorde något dumt



Jag behövde bara det. Behövde bara lite närhet. Det var så svindumt. Jag kan inte ta det tillbaka. Jag har hur mycket ångest som helst. Det har skingat alla må dåligt tankar med exet, men det var ändå inte på något sätt värt det!

Jag är rädd att jag förstört hela sommaren. Vet inte vilket sätt det är bäst att hantera detta på.



Jag ska inte träffa någon



Ofta får jag den "tröstande" kommentaren men du träffar snart någon annan när jag är ledsen över att det är slut. Jag är trött på att höra det. Tanken på att ens träffa någon känns bara tungt. Just nu känns det som jag aldrig mer kommer vilja träffa någon igen (ja jag vill fortfarande ha honom tillbaka). Ensam känns väldigt skönt. Läste en artikel i aftonbladet där jag fick bekräftat att jag slipper börja träffa någon. Kvinnor som lever ensamma har det bäst. Tack!



Han vill ha henne tillbaka



Det tog slut med kompisen och hennes pojkvän för nån vecka sedan. Idag berättade han att han hade ångrat sig och vill ha henne tillbaka.

Mitt ex kommer aldrig ångra sig. Han kommer aldrig vilja ha mig tillbaka. Jag hatar att jag vill ha honom tillbaka så mycket när han inte ens vill prata med mig. Jag vill inte sakna honom såhär mycket längre. Jag vill att det ska gå över. Jag vill kunna gå en hel dag utan att det någon gång gör ont i hela kroppen av saknad.



Finns kärlek?



Jag vill kunna förknippa kärlekt med något bra. Jag vill slippa må dåligt, just nu slippa vara ledsen för att det är slut och hålla på att sakna ihjäl mig.

Jag vill ha ett bra förhållande. Jag vill vara tillsammans med någon som jag verkligen vill vara tillsammans med som det är jätterätt med. En person som vill vara tillsammans med mig lika mycket. Jag vill ha ett roligt förhållande där man kan skratta tillsammans. Jag vill att det ska vara lätt att umgås och att det inte är så mycket som är komplicerat, man är bara tillsammans. Trots enkelheten vill jag ändå att vi ska kunna ta oss igenom svåra saker tillsammans och stötta varandra när detta behövs. Eller sånt hände kanske inte på riktigt?

Jag kan inte. Jag lyckas inte. Därför orkar jag inte längre. Jag tycker bara det är jobbigt att vara tillsammans. Den tröstande kommentaren till att det är slut; "du träffar snart någon ny" står mig upp i halsen. Jag saknar mitt ex, jag längtar inte efter att träffa någon ny. Det är lättare att inte vara tillsammans med någon. Det pasar egentligen mig bättre i det skede jag befinner mig i mitt liv just nu.

Kanske kommer jag bli tillsammans med någon igen. Just nu känns det bara fantastiskt jobbigt. Jag behöver någon att krama, det är allt. Det kommer ta tid att läka efter detta uppbrottet, riktigt lång tid. Jag tror att jag slutat tro på kärlek. Det kanske fungerar för andra, men inte för mig.



En månad per år och potatismoshjärta



Jag hörde någonstans någongång att det tar en månad per år man varit tillsammans med någon för att komma över denna personen.

Nu har det gått två månader sen det tog slut. Vi var tillsammans nio månader. Mitt hjärta är fortfarande potatismos, när går det över?



KOM TILLBAKA!


Snälla! Jag saknar dig!



Känslor i förvirring



Det bara snurrar i mitt huvud. Det far runt en massa känslor i min kropp som jag inte förstår. Jag drömmer fortfarande konstiga saker på nätterna, men nu drömmer jag väldigt ofta att jag är kär i olika personer. Jag är ofta kär i personer som när jag vaknar inser inte finns på riktigt. Men jag är verkligen kär när jag vaknar.

Detta är väl en del i att komma över honom och förhoppningsvis en början till att gå vidare. Kanske försöker min kropp visa mig att det går att få känslor igen för någon annan. Eller så är det för att det är väldigt längesedan någon ens kramade mig.

Det känns som jag skulle kunna bli kär i vem som helst som ens sa hej till mig just nu. Hela känslan är svår att beskriva. Kanske är det mina oerhört märkliga drömmar på natten som jag inte riktigt kan släppa på dagen. Jag fattar inte...

Ja, detta var nog det mest oprecisa och onödiga inlägget so far för min del...



Pirr?


Nej. Bara dumma idéer. Jag orkar inte.



Sova tillsammans



Det jag saknar mest är att få somna med någon. Jag saknar inte sex, jag saknar att somna tillsammans. Somna med någon som håller om mig.

Jag sprider ett virus



Det är hur många som helst runt omkring mig som gjort slut de senaste månaderna. Jag är säker på att jag spridet ett allvarligt göra-slut-virus!

Nu har ytterligare en vän och hennes pojkvän gjort slut. Hon ringde mig idag och berättade det. Känner mig ledsen för hennes skull. Jag insåg hur svårt det är att säga något tröstande, och det trots att jag själv är i situationen.



Struna i mig



Det är intressant att tänka på hur den person som egentligen står en absolut närmast och som känner en på sätt som ingen annan gör bara fullkomligt kan ignorera en.



Ett år sedan



Idag är det ett år sedan vi träffades för första gången. Första gången vi sågs var på en fest, men det dröjde fram till midsommarfesten innan det hände något. Jag tror knappt vi pratade med varandra den där kvällen för ett år sedan.

Lite sentimentalt, lite ont i hjärtat.



Svårt med fest



Det var lite fest igår. Det var väl inte så jättekul men jag fick i mig en del alkohol. Det blir inte så bra när jag dricker. Alla känslor för exet kommer tillbaka så fort jag blir full. Jag började sakna honom otroligt mycket under gårkvällen. Det är svårt att ha roligt när jag är på fest. Tankarna vandrar lätt iväg och jag börjar tänka på att vi aldrig mer kommer träffas.



Det är lögn!



Igår pratade jag med en av dem som jag berättade har träffat sin stora kärlek. Hon hade nu börjat tveka på detta. Tveka på förhållandet.

Nu tror jag faktiskt inte alls på det längre. Jag tror inte det finns någon stor kärlek, Kan ju tänka på det när jag försöker komma över honom.

Äh, jag är mest trött på detta.



Den stora kärleken



Jag ska börja med att förtydliga att detta inte handlar om att jag har panik över att inte vara tillsammans med någon. Jag har sedan det tog slut ofta fått kommentaren att "du träffar snart någon nu", en kommentar som jag förövrigt vill kräkas på. Jag försöker ta mig vidare, försöker bli glad och kunna ta mig igenom en endaste dag utan att må dåligt. Jag känner inget som helst behov av att träffa någon ny att börja om med.


Jag har några personer i min bekantskapskrets som hittat sitt livs kärlek. De är säkra på att de kommer vara tillsammans resten av sina liv. De är kära i varandra men ändå finns det ett allvar och en realism över situationen som gör att jag tror på dem. Det är riktig kärlek, jag märker det. Dessa personer har också sagt till mig att man inte ska fortsätta med något som inte fungerar för när det är på riktigt så vet man det.


Jag tror inte det kommer bli så för mig. Jag är så trött på att må dåligt över allt som har med det motsatta könet att göra. Jag lyckas inte hålla ihop ett bra förhållande. Jag kan inte se mig själv träffa någon som kommer vara min stora kärlek. Jag kan inte se mig själv leva i den känslan som de pratar om. För ett tag trodde jag att exet var mannen i mitt liv, vilket han inte var.


Min närmsta vän (som förävrigt är en av dem i "bekantskapskretsen") sa till mig när vi fortfarande var tillsamman att hon inte riktigt trodde på oss. Hon tyckte om honom men sa att hon tror det finns någon annan som kommer göra mig mycket lyckligare. Det är väl det jag borde tänka på nu när jag försöker ta mig igenom det. När någon som står en så nära är så ärlig så borde jag verkligen lyssna. Det var verkligen inte sagt på något elakt sätt, även om jag förstår att det kan låta så.


Hur som helst har jag svårt att se att jag någonsin skulle kunna få ett förhållande att fungera och ännu mindre att jag skulle träffa någon att vara tillsammans med för resten av livet. Jag vet att jag just nu är i en situation där jag inte ens på något sätt känner för att prata med någon av hankönet, men jag tror inte på det ändå. Det finns trots allt människor som lever ensamma hela sina liv.



"Efter regn kommer solsken"



Hela vintern har regnat bort. Nu är det sol, hur skönt väder som helst.

Undrar om ordspåket kommer fungera för mitt liv i stort också. Jag är i desperat behov av lite solsken efter denna regnperioden.



Han svarar



Han säger:

nej tack


Jag var tvungen:



Jag säger:

vill du komma på fest på lördag?


Får se om det kommer något svar, förmodligen inte.



Självplågeri del 2



Jag ska börja med att förtydliga att jag inte är fjorton år även om det kanske verkar så.

Jag skriver till honom på MSN, igen. Jag vet fortfarande inte vad jag får ut av det, eller jo det vet jag; ingenting! Han svarar på det jag frågar. Hej svaras med Hej. Hur är det svaras med hur det är. Han frågar inte tillbaka ens.

Jag vet, han vill inte prata med mig och jag ska strunta i honom.

Han är online men skriver inte tillbaka. Han ställer inte motfrågan hur jag mår. Det är för fan till och med en artighetsfras som man frågar vem som helst!

Ja, jag vet, jag hör det själv. Han vill aldrig mer prata med mig. Han vill ju inte ens prata med mig nu.

Jag vill bara vakna upp, inse att jag hade en frukansvärd mardröm och lägga armen om min man som ligger bredvid och sover.



Mittemellan



Jag vet inte hur det känns just nu. Jag saknar honom, men det är ganska hanterbart för tillfället. Jag har kanske börjat förstå att det är helt slut eller så lyckas jag bara helt enkelt inte tänka på honom och på oss. Är väl mest bara disträ.

Allt som inte innebär panikledsen är ett framsteg!



Självplågeri



Jag pratade med honom på MSN förut. Jag vet inte varför jag gör det. Jag är en vuxen människa och så pratar jag med honom där. Kanske är det ett sätt för mig att avdramatisera det hela och avsluta det långsamt. Det blir förmodligen bara värre men jag har alltid så svårt att släppa taget och så är det även denna gången.

Han var dock fåordig och loggade ut utan att ens säga hej då. Min dröm från i natt kanske stämde trots allt, att han har träffat någon annan. Funderade på om jag skulle fråga, men jag vill fakstiskt inte veta.

Jag får väl gå och sova och se vad jag drömmer om i natt.



Undrar vad han tänker?



Att tänka på oss upptar ju uppenbarligen väldigt mycket av min tid. Jag mår stundtals oerhört dåligt. Under ett förhållande går man ju trots allt igenom en massa saker och skapar minnen tillsammans. Han borde ju också tänka på oss. När vi pratat har jag förstått att han fokuserar på det dåliga.

Undrar om han saknar mig ibland också, saknar oss. Saknar att vakna upp och inse att jag ligger bredvid honom i sängen, tycker det är ensamt att komma hem till en tom lägenhet där det aldrig någonsin är en flickvän hemma på en vardag som lagat middag.

Jag vet inte vad han tänker, jag kan ju hoppas att han ibland tänker på oss på ett posivit sätt.



Går det att få honom tillbaka?



Jag tror att vi skulle kunna fungera om vi bara verkligen försökte. Alla hans känslor för mig borde inte vara helt bortblåsta. Jag funderar på om det finns något sätt som jag skulle kunna få honom att vilja försöka med oss igen. I svaga stunder funderar jag på att bara åka dit, sätta mig utanför hans dörr och vänta på att han ska komma hem. Han borde ju vara tvungen att prata med mig, är dock rädd för att han mest skulle bli irriterad av min närvaro.

Jag vet inte om det finns något annat, bättre sätt. Jag måste komma på något mer kreativt. Jag låter som ett psyko, jag vet det. Men med den smärtan jag känner i hela kroppen är det inte helt okomplicerat att tänka rationellt. Jag funderar på saker jag skulle kunna göra, jag är bra på att komma på överraskningar. Han är dock inte riktigt lagd åt det hållet så jag tror inte han skulle uppskatta det.

Jag ser nog en Hollywood-film framför mig och sådant händer inte i verkligheten.



Jag borde



Det finns många saker jag borde göra för tillfället. Det finns väldigt mycket att ta tag i. Jag orkar inte riktigt. Jag har mått väldigt dåligt över oss hela dagen, mycket på grund av min dröm i natt misstänker jag. Jag somnade hur som helst i soffan i nån timme förut. Det hjälpte lite att sova bort smärtan. Jag har lika mycket att göra men jag hoppas jag kan ta tag i det nu i alla fall.



Det är kärlek



Hade det inte varit kärlek hade jag inte känt såhär. Jag hade inte känt denna saknad och fruktansvärda längtan efter att träffa honom. Jag vet vad som inte var bra, men jag vet också vad som var bra och vad som vägde upp det dåliga.


Det är en sån total maktlöshet. Jag skulle kunna ge vad som helst för att få träffa honom. Det finns ingenting jag kan göra åt det, ingenting. Jag får panik inför situationen. Jag älskar honom så fruktansvärt mycket men kommer aldrig någonsin få se honom igen. Aldrig.


Jag försökte för två veckor sedan. Jag ringde honom och ville att vi skulle träffas och se hur det känns. Han vill inte det. Jag kan inte göra något mer, vad mer skulle det finnas att göra? Jag blir så frustrerad eftersom den jag älskar mest inte vill veta av mig och jag vet att vi hade kunnat fungera tillsammans. Vi behöver en chans, en chans som han inte vill ge det.


I svaga stunder funderar jag på att bara sätta mig på tåget och åka dit och se vad som händer. Jag är dock rädd att han bara skulle bli arg på mig eftersom han sagt att han inte tror på oss. Om jag känner såhär så måste det vara kärlek. Kärlek försvinner inte bara. Allt kan inte vara dött och jag vägrar tro att det är det för honom. En stor del av mig har försvunnit och jag bär konstant runt på en sorg som bitit sig fast och vägrar försvinna. Jag vet inte vad han känner, förmodligen inte som jag eftersom han verkar ta ganska lätt på det. Jag har bara panik, jag vill bara vara med honom, vara tillsammans, ge honom min kärlek.


Det finns ingenting jag kan göra, jag vet ju det och det bryter ner mig totalt.



Dagen förstörd



Jag misstänkte att det skulle kännas såhär efter att jag drömde om honom i natt. Hela dagen är förstörd. Jag kommer må jättedåligt över oss hela dagen. Detta är den värsta dagen på väldigt länge. Det har känts hanterbart under tiden jag varit borta men detta är ett rejält bakslag.


Jag vill ha honom tillbaka. Jag vill det så mycket att det värker i hela kroppen och jag vet inte var jag ska ta vägen.


Vakna upp



Det känns faktiskt som jag bara vill vakna upp och komma på att jag drömt en hemsk mardröm. Vakna upp i hans säng och inse att han bara gått till jobbet och kommer hem i kväll.


Det är inte så, jag kommer fortsätta vakna ensam hemma. Vi kommer aldrig mer träffas.



Leva i en mardröm



Det har gått ganska bra under tiden jag varit bortrest. Jag har haft mycket annat att tänka på så saknaden har inte varit riktigt lika panikartad.


I natt drömde jag om honom. Det var en mer verklig dröm än vad det brukar vara. Kontentan i den var att han inte vill träffa mig och att han hade skaffat en ny flickvän. Jag drömmer ofta med väldigt verkliga känslor. Det kändes hur jobbigt som helst när jag vaknade, det känns fortfarande jobbigt.


Det värsta är att vakna upp, tänka att det bara var en dröm och sen inse att hela situationen faktiskt är på riktigt.



Paus



Jag tog en paus från mitt liv och åkte bort ett tag. Kände att det skulle vara bra för mig att få lite annat att tänka på. Jag kunde koppla bort det ganska bra men stundtals har det ändå kännts oerhört jobbigt.

På tåget påväg tillbaka funderade jag på att sitta kvar och åka vidare, upp till honom. Jag gick av hemma ändå.  Jag saknar honom fortfarande. Det kommer tillbaka när jag inte har något annat att tänka på. Jag kan hantera dagarna nu, eller har kunnat det nu när jag varit iväg, men emellanåt förstår jag fortfarande inte hur jag ska ta mig igenom detta.

RSS 2.0