Men sluta överanalysera allt!

Ja, det borde jag verkligen göra. Det finns ju ingen vettig anledning att tänka flera steg framåt i sådana situationer. Jag kan inte göra så mycket mer åt saken än vad jag redan gör. Det finns en person i andra änden som också måste en massa saker, och som jag rimligen inte kan förstå mig på i detta läget.

Jag får nog faktiskt börja lyssna på vad ALLA säger till mig och sluta ÖVERanalysera allt!...

Att ljuga för sig själv...

Man låtsas att man inte bryr sig. För det är bättre såhär. För man visste ändå att det skulle bli så. Det var ju ändå inte så mycket, bara några dagar. Det fanns inte något prata alls om att det skulle bli något mer. Därför känns det inte jobbigt.



Ja eller hur... Det var fan de mysigaste dagarna på länge, men om jag lyckas lura mig själv så är det säkert bra.


Midsommar

Precis så! Och jag tänker redan på vad det är som kommer att gå fel.

Sex

Det är så mycket man borde, måste, ska. Man ska träffa sina one-night-stands på krogen, vingla hem tillsammans, ha sex och sedan ska man gå hem innan den andra har vaknat.

Jag hade sex senast för åtta månader. Jag har helt enkelt inte velat ha sex med någon som jag ändå vet att det inte kommer bli något mer med efteråt. Det har verkligen funnits tillfällen att ta om jag bara hade velat, men jag har inte kännt för det. Hade börjat tro att jag inte skulle ha sex förrän nästa gång jag träffade någon på riktigt.

Ja, jag skyller på allt vin. För jag gick emot mina principer. För jag är inte en sån som har one-nigth-stands. Fan inte med någon som man raggar upp utanför dennes portuppgång när man vinglar hem från krogen i alla fall... Jag är inte en sån som gör sånt.

Jag blev i alla fall av med den romantierande bilden av hur det skulle vara nästa gång jag skulle ha sex. Jag ångrar inte mig, jag orkar inte hålla på med sånt. Finns annat att ödsla sin tid på än ånger. Jag måste ha något att skratta åt när jag är gammal och tänker tillbaka på min ungdom, för när jag tänker efter så var det faktiskt ganska orginellt...

RSS 2.0